Waar worden textielframes voor gebruikt?

Textielframes zijn aluminium constructies waar een bedrukt doek met reclame in kan worden opgehangen. Het voordeel van textielframes is, dat ze een veel grotere attentiewaarde hebben dan affiches aan de muur. Vooral een aluminium textielframe van EFKA is bijzonder opvallend, omdat het hierbij mogelijk is om daar een driedimensionale constructie van te maken. Daardoor kan er een halfronde scheidingswand worden gemaakt of een kubus. Door het lage gewicht van het aluminium kunnen textielframes aan het plafond worden gehangen. Ze zijn dan uitstekend zichtbaar vanaf een grote afstand. Ook kan er aan elke zijde van het frame een andere afbeelding worden gemaakt.

Reclame op allerlei plaatsen

Textielframes worden gebruikt om op een opvallende manier reclame te maken. Je kunt deze frames vinden in showrooms, maar ook in gewone winkels en etalages. Daar zijn ze toepasbaar als luxe affiches aan de muur. Er zijn ook bedrijven die textielframes gebruiken om er een route door de winkel mee te markeren. De frames bevatten dan reclame van de producten waar je op dat moment langs loopt. Door op deze manier een routing te bepalen kan worden afgedwongen dat klanten de hele winkel door moeten lopen voordat ze kunnen afrekenen.

Vakbeurzen

Een andere plaats waar textielframes veel te vinden zijn is op vakbeurzen. Daar is met name de flexibiliteit van deze frames mooi te zien. Bij de ene beursstand staat slechts één opvallend textielframe met een reclame-uiting. Anderen maken hun hele beursstand van textielframes, waardoor het bedrijf op een duidelijke manier zichtbaar is. Een goede manier om de locatie van je beursstand op een vakbeurs duidelijk te maken aan de beursbezoekers is met een textielframe in de lucht. Door zo’n frame goed hoog te hangen kun je vanaf een grote afstand al zien waar je bedrijf zich in de hal bevindt.

Verlichting

De attentiewaarde van een textielframe wordt bepaald door de vorm, de grootte, door de reclameboodschap en de plaats van het frame. Er is nog extra aandacht op het frame te vestigen door het te verlichten. Als klanten het frame in de avond en nacht moeten kunnen zien is dat een goede oplossing. Verlichten van het textielframe werkt ook uitstekend als de showroom waarin het hangt wat minder goed is verlicht. Voor de verlichting kun je kiezen uit een spot, die op het frame is gericht. Er zijn ook textielframes met ingebouwde verlichting door energiezuinige power leds.

Waar worden textielframes voor gebruikt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven