Het verschil en de voordelen van freelance SEO en SEA specialisten

Ben je beginnend of ervaren ondernemer en loop je tegen bepaalde problemen aan? Dan kan het interessant zijn om specifieke werkzaamheden aan freelance professionals uit te besteden. Zeker op het moment dat je tijdelijke ondersteuning nodig hebt voor je onderneming! Een freelancer is een zelfstandig ondernemer en is vaak gespecialiseerd in één of meerdere expertisegebieden, waardoor zij werk bij je uit handen kunnen nemen. In deze blog lees je wat het verschil is tussen SEO en SEA en lees je wat de voordelen zijn van het inschakelen van een freelancer voor je onderneming.

Wat is het verschil tussen een SEO en SEA specialist?

Wanneer je een succesvolle onderneming wil hebben, is het belangrijk dat je er voldoende aan doet om je onderneming bij (potentiële) klanten onder de aandacht te brengen. Dit kun je doen door op SEO en SEA in te zetten. SEO staat voor Search Engine Optimization en SEA betekent Seach Engine Advertising. SEO is een gratis manier om je bedrijf hoger in de zoekmachines te laten eindigen en werkt organisch, terwijl SEA een betaalde functie is en het adverteren binnen zoekmachines inhoudt. SEA helpt je dus om betere zoekresultaten te behalen, aangezien je hier ook een dagelijks budget voor betaalt, wat je zelf in kunt stellen.

Ben je nieuwsgierig naar wat een freelance SEO specialist of een freelance SEA specialist voor je kan betekenen? Dan kun je op Jellow rondkijken of je freelancers tegenkomt die bij je onderneming passen.

Welke voordelen zitten er aan het inhuren van freelancers?

Als ondernemer kan het erg waardevol zijn om zo nu en dan freelancers in te huren om bepaalde klussen te klaren. Allereerst scheelt het je tijd en moeite om bepaalde werkzaamheden uit te besteden aan iemand die er evenveel of zelfs nog wel meer verstand van heeft dan jij. Verder fungeert een freelancer vaak ook als interessante kennispartner, waardoor je van de freelancer kunt leren hoe je bepaalde taken het beste kunt uitvoeren en waar je allemaal op dient te letten. Daarnaast heeft een freelancer vaak een breed netwerk opgebouwd, waardoor je sneller met andere interessante professionals in contact kunt komen.

Een freelancer is zijn/haar eigen visitekaartje dus zij zijn vaak gemotiveerd, gepassioneerd en werken hard om van jou een nieuwe tevreden klant te maken, waar zij in de toekomst wellicht nog eens een mooie opdracht voor mogen uitvoeren. 

Het verschil en de voordelen van freelance SEO en SEA specialisten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven