Waarom het goed is om weggevertjes bij je bedrijf achter de hand te hebben

Voor een bedrijf zijn er verschillende manieren waarop je zakelijke relaties kunt aanspreken. Eén van de mogelijkheden is een relatiegeschenk. Relatiegeschenken kunnen gegeven worden aan bestaande klanten. Dit laat zien dat je hen waardeert als klant, maar het vergroot ook de kans dat klanten loyaal blijven. Daarnaast kun je relatiegeschenken geven aan mensen die nog geen klant bij je zijn, maar die je wel hier toe wilt verleiden. Je hebt diverse mogelijkheden voor dit soort weggevertjes, waaronder aanstekers. Aanstekers goedkoop en direct online bestellen is een optie. Maar je hebt nog meer opties. We gaan er hieronder dieper op in.

Schrijfwaren

Als bedrijf kun je geregeld te maken krijgen met kantoren. Je kunt hier met je relatiegeschenk op inhaken. Schrijfwaren behoren nog altijd tot de meest gekozen relatiegeschenken. Pennen, potloden, stiften, markers en tegenwoordig zelfs touchscreen pennen: je kunt ze allemaal inzetten als weggevertje vanuit je bedrijf. Ze zijn altijd nuttig en worden hierdoor als geschenk gewaardeerd. Bovendien kun je deze schrijfwaren laten bedrukken, bijvoorbeeld het logo van je bedrijf. Hierdoor zijn het ook goede promotieartikelen.

Snoepjes

Snoepjes zijn een wat ludieker weggevertje, maar ze zijn hierdoor niet minder geschikt als relatiegeschenk. Snoepjes vallen in de smaak bij de ontvanger. Ze worden altijd leuk gevonden en ze zijn bovendien ook nog eens erg lekker. Daarom is dit het perfecte weggevertje. Veel van je zakelijke relaties zullen op kantoor snacken van jouw snoepjes. Bovendien kun je de verpakking laten bedrukken en laten personaliseren. Een uitstekende weggevertje om voor te kiezen.

Tassen

Nog zo’n item dat voor iedereen nuttig is en waar je nooit genoeg van kunt hebben: tassen. Tassen worden altijd gewaardeerd als relatiegeschenk. Mensen zullen ze gebruiken. Hoe meer een cadeau gebruikt wordt, hoe beter het beoordeeld wordt. Hierdoor creëren mensen positievere attitudes richting jouw onderneming. Bovendien zijn tassen ook goede promotieartikelen. Je kunt hier goed zichtbaar de naam en het logo van je bedrijf op laten plaatsen. Zo zal je naamsbekendheid in rap tempo groeien. Dat alles maakt tassen tot perfecte weggevertjes voor jouw bedrijf.

 

Waarom het goed is om weggevertjes bij je bedrijf achter de hand te hebben

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven