Wat zijn de kenmerken van een spatial intelligence?

Tensing is dé Ervaren Gis specialist op het gebied van spatial intelligence. Zo leveren wij technologie op het gebied van data integratie, data analyse en data visualisatie. Dit wordt gecombineerd met locatie data. Deze data visualisatie is dan ook precies wat spatial intelligence inhoud. Als ervaren Gis specialist weten wij ook precies wat de belangrijkste Spatial intelligence kenmerken zijn. Met deze kennis vertalen we spatial intelligence naar een software systeem dat efficiënt werkt voor ervaren en onervaren gebruikers.

Data integratie

Door verschillende data te onttrekken uit verschillende bedrijfssystemen en deze te verzamelen tot een bundel dat gebruikt kan worden voor data output, ontstaat krachtige en bruikbare data. Verzamel al deze data op één plek en creëer een 360-graden beeld van jouw geografische data. Met data integratie besparen gebruikers veel kostbare tijd dat anders besteed zou worden aan het verzamelen van data vanuit verschillende platformen. Op deze manier is het allemaal terug te vinden op één platform waardoor het nog makkelijker wordt om deze data te gebruiken voor andere doeleinden.

Data Visualisatie

Eén van de andere spatial intelligence kenmerken is data visualisatie. Als ervaren Gis specialist hebben we de beste FME software in huis om al jouw data inzichtelijk te maken. Met de gegeven geografische data richten we kaarten in. Dit gebeurd in meerdere lagen waardoor al jouw informatie gevisualiseerd is en indien nodig, in lagen opgedeeld kan worden. Zo beschik je alsnog over alle losse data. Aan deze map worden ook afbeeldingen, basemaps en verschillende andere functies gekoppeld aan spreadsheets en tabellen. Hierdoor wordt het makkelijker en efficiënter om data af te lezen zonder de map uit elkaar te moeten halen.

Data Analyse

Door ruimtelijke analyses uit te voeren, wordt het makkelijker om data te beoordelen, voorspellen en te begrijpen. Hierdoor kan de data beter gebruikt worden bij ontwikkelingen binnen een organisatie en wordt het meteen duidelijk als er aanpassingen plaats moeten vinden. Ook kan er doormiddel van data analyse voorspellingen worden gedaan waardoor er organisatie breed gepland kan worden. Zo zijn alle teams voorbereid en kan er een doel gecreëerd worden om naartoe te werken.

Wat zijn de kenmerken van een spatial intelligence?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven